Hirdetés

Kiakadt a polgármester, edzőváltást sürget a Vidinél

Kiakadt a polgármester, edzőváltást sürget a Vidinél
  • Dátum:március 13.
Hirdetés

Az újabb vereség után a közösségi oldalán sürget lépéseket Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere. Mint ismert, a Vidi legutóbb Pakson szenvedett 2–1-es vereséget, és pillanatnyilag kiesésre áll a honi élvonalban.

A városvezető szurkolóként fogalmazta meg a kérdéseit. Ahogy írja, a kialakult helyzetért valószínűleg nem Huszti Szabolcs a felelős, ám „a mostani helyzetben maga az edzőkérdés lebegtetése is ennek a spirálnak a folytatása, ami kieséshez vezethet”.

Cser-Palkovics szerint a szégyen elkerülése érdekében gyorsan lépni kell. „Most egy igazi, pozitív motivációs erőre van szükség. Egy olyan hiteles edzőre, aki befelé és kifelé is egyértelmű üzenet. A klub mindent megtesz a bent maradásért és küzdeni fog az utolsó pillanatig. Ebben az elkeserítő helyzetben Marko Nikolicsra, vagy hasonló kaliberű edzőre van szükség. A jelen és a jövő miatt is. A döntés a tulajdonos joga, de egyben felelőssége is”.

A polgármester megjegyezte, a klub tulajdonosának el kell beszélgetnie a csapat futballistáival. „Meg kell velük értetni a felelősségüket és azt, hogy ez ma már becsületbeli ügy. Ezt rajta kívül senki más nem tudja megtenni, hiszen ő a tulajdonos.”

Címlapfotó: facebook/molfehervarfc