Hirdetés

Kiderült, mit üzent Lanzafame a Fradinak, miután visszaigazolt a Honvédba

  • Dátum:augusztus 12.
Hirdetés

Davide Lanzafame egy év után visszatér a Budapest Honvédba. Az olasz sztárt, fergeteges videóval köszöntötték a piros-feketék.

A csatár közösségi oldalán, angolul és magyarul is köszönetet mondott a zöld-fehéreknek.

Ezt írta: 

Ez az èv fontos volt. Tele örömmel, aggodalommal, sok győzelemmel, de mindenekelőtt szeretettel… Ezért is szeretném nyilvánosan megköszönni a Ferencvàrosi TC-nak a lehetőséget.

Mindig a lehetō legjobbat nyújtottam a részemről ezt a csodás mezt viselve , ès tudom , hogy megbecsültetek játékosként ès emberként is, nem vagyok egy könnyű természet, de egyenes vagyok ès mindig a legjobbat próbáltam nyújtani. Köszönöm minden egyes csapattársamnak. Leonak aki egy hűséges baràt is egyben. Daninak akivel sokat dolgoztunk együtt a pályán, ès azt mindig tisztelettel. Köszönöm Mihanak, Spironak, Isanak, Iashanak, Marcinak, Tokmacnak, Frimnek, Dénesnek, Martennak, Lukinak, Rolinak, Siginek….mindegyikőtök egytől egyig különleges.

Köszönöm Kubatovnak , a Fradi elnöknek ès Nyíri Zoltànnak , hogy bizalmat szavaztak nekem egy évvel ezelőtt. Köszönöm minden egyes munkatársnak, aki támogatott ès segített az elmúlt évben , legyen az technikai, orvosi vagy professzionális téren. Köszönöm Jeffynek , Czakonak, Antalnak.

Vègül , de nem utolsósorban hálásan köszönöm a szurkolóknak a támogatást, amely rengeteget segített abban , hogy megszerezzük a harmincadik bajnoki címet. Hàlàs vagyok azért , hogy mindig szeretettel vettetek körül ès hogy mindig azt éreztettétek velem , hogy egy vagyok közületek. Èn ès a családom ezt soha nem fogjuk elfelejteni. Mindig megadom majd nektek a maximàlis tiszteletet.

Tisztelettel ès köszönettel !
Lanza

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ez az èv fontos volt. Tele örömmel, aggodalommal, sok gyōzelemmel, de mindenekelōtt szeretettel… Ezèrt is szeretnèm nyilvànosan megköszönni a Ferencvàrosi TC-nak a lehetōsèget. Mindig a lehetō legjobbat nyùjtottam a rèszemrōl ezt a csodàs mezt viselve , ès tudom , hogy megbecsültetek jàtèkoskènt ès emberkènt is , nem vagyok egy könnyū termèszet, de egyenes vagyok ès mindig a legjobbat pròbàltam nyùjtani. Köszönöm minden egyes csapattàrsamnak. Leonak aki egy hūsèges baràt is egyben. Daninak akivel sokat dolgoztunk együtt a pàlyàn, ès azt mindig tisztelettel. Köszönöm Mihanak, Spironak, Isanak, Iashanak, Marcinak, Tokmacnak, Frimnek, Denesnek, Martennak, Lukinak, Rolinak, Siginek….mindenegyikōtök egytōl egyig különleges. Köszönöm Kubatovnak , a Fradi elnökènek ès Nyíri Zoltànnak , hogy bizalmat szavaztak nekem egy èvvel ezelōtt. Köszönöm minden egyes munkatàrsnak aki tàmogatott ès segített az elmùlt èvben , legyen az technikai, orvosi vagy professzionàlis tèren.Köszönöm Jeffynek , Czakonak, Antalnak. Vègül , de nem utolsòsorban hàlàsan köszönöm a szurkolòknak a tàmogatàst amely rengeteget segìtett abban , hogy megszerezzük a harmicadik bajnoki cìmet. Hàlàs vagyok azèrt , hogy mindig szeretettel vettetek körül ès hogy mindig azt èreztettètek velem , hogy egy vagyok közületek. Èn ès a csalàdom ezt soha nem fogjuk elfelejteni. Mindig megadom majd nektek a maximàlis tiszteletet. Mèly tisztelettel ès köszönettel ! Lanza

Lanzafame Davide (@lanzadavi9official) által megosztott bejegyzés,

Címlapkép: www.fradi.hu