Hirdetés

Kiszivárgott egy név, ő lehet a Real Madrid új szerzeménye

Kiszivárgott egy név, ő lehet a Real Madrid új szerzeménye
  • Dátum:szeptember 28.
Hirdetés

Bár a Las Palmas legyőzése (2–0) nem jelentett gondot, korábban többször érezhető volt, hogy jól jönne egy gólerős csatár a Real Madridnak. Az elmúlt hetekben, hónapokban számos klasszist hírbe hoztak a spanyol klubbal, legutóbb a nápolyi balhé főszereplője, a nigériai Victor Osimhen nevét dobta be a sajtó.

Nehezen elképzelhető ugyanakkor, hogy a „királyiak” megadják a Napoli által kért 150-170 millió eurót, ha érkezik, alighanem „alsóbb polcról” kerül ki az új támadó. A Transfermarkt német forrásai szerint Madridban felvetődött Youssoufa Moukoko szerződtetésének lehetősége. A még mindig csak tizennyolc éves német futballista kiszorult a Dortmundból, az idény során csak négy bajnokin kapott lehetőséget, összesen 47 percet töltött a pályán.

Moukoko igazi csodagyerekként robbant be, aki minden korosztályban ipari tempóban termelte a gólokat. Hogy továbbra is érti a mesterségét, azt két hete a német U21-es válogatottban bizonyította: duplázott Koszovó ellen. A Borussia edzője ugyanakkor mostanában nem számol vele, sajtóhírek szerint a Real Madrid – nagyjából harmincmillió euróért – akár már a téli transzferpiacon megvásárolhatná.

A következő mérkőzését már a Barca színeiben játssza a csúcsigazolás – klikk a részletekért!

Címlapfotó: youtube/realmadrid