Hirdetés

Le Parisien: lélegzetelállító, melyik csapatban folytatja Kylian Mbappé

Le Parisien: lélegzetelállító, melyik csapatban folytatja Kylian Mbappé
  • Dátum:augusztus 10.
Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy Kylian Mbappé a PSG–Lorint és a Bilbao–Real Madrid bajnoki mérkőzésen sem lép pályára szombaton. De vajon hogyan alakul a sorsa? Bármilyen megdöbbentő, jelen állás szerint szonte biztosra vehető, hogy Párizsban marad.

A világ szinte minden sportlapja átvette a Le Parisien értesülését, mely szerint a francia világbajnok „ezredszer is” közölte a Paris Saint-Germain vezérkarával, nem távozik a nyári transzferpiacon. Mbappé annak ellenére döntött így, hogy együttese katari tulajdonosai leszögezték, ha marad, egyetlen percet sem játszhat a következő évadban (nem is készülhet az első csapattal).

Több forrás szerint a PSG amolyan utolsó nyomásgyakorlásként közölte a huszonnégy esztendős sztárral, ha jövőre szabadon távozik, kénytelenek lesznek eladni több kulcsjátékost, mi több, elbocsátják a klub néhány alkalmazottját a pénzügyi megszorítások miatt. Hiába: Mbappé hajthatatlan – az első számú kérőként emlegetett Real Madrid pedig a médiaértesülésekkel szemben semmilyen ajánlatot nem küldött Párizsba…

A PSG elengedi, európai topcsapatba igazolhat Neymar – klikk a részletekért!

Címlapfotó: youtube.com