Hirdetés

Leesik az állad, melyik patinás magyar focicsapatnál lett edző Shane Tusup

Leesik az állad, melyik patinás magyar focicsapatnál lett edző Shane Tusup
  • Dátum:október 15.
Hirdetés

Együttműködési megállapodást kötött a III. Kerületi TVE és Shane Tusup, ennek értelmében a Hosszú Katinkát három olimpiai aranyéremhez segítő edző az NB III-as labdarúgócsapat hat tagjával külön program szerint dolgozik.

A megállapodást hivatalossá tévő csütörtöki sajtótájékoztatón Szabó Bence, a nagymúltú, 1887-ben alapított óbudai klub sportigazgatója elmondta, hogy vannak olyan tehetséges játékosaik, akik válogatott szintig is eljuthatnak, még ha ez a kijelentés egy harmadosztályú egyesület esetében merésznek is hangzik – írja az MTI.

  • Ennyit keresnek a Fradinál a cserejátékosok, a sztárok és Rebrov – klikk
  • Messi: A k*rva anyádat, kopasz! Mi a bajod? – részletek

Úgy érezzük, Shane Tusup személyében megtaláltuk azt az edzőt, aki a szakmai stáb munkája mellett megadhatja a szükséges pluszt a játékosoknak

– fogalmazott a sportigazgató, hozzátéve: Tusup a szakmai stáb által kiválasztott hat futballistával foglalkozik, akiket étkezési tanácsokkal lát el, valamint a kondicionális és mentális felkészülésüket irányítja.

Kemenes Szabolcs vezetőedző elmondta, hogy október eleje óta az amerikai tréner a csapat több mérkőzésén is jelen volt. Az edzésmunkát közösen alakítják ki, de a saját területén Tusup szabad kezet kap.

https://www.instagram.com/p/CGXQ-xSAaPt/

Címlapfotó: MTI