Hirdetés

L’Équipe-szenzáció: otthagyja a PSG-t, ebben a klubban folytatja Mbappé

L’Équipe-szenzáció: otthagyja a PSG-t, ebben a klubban folytatja Mbappé
  • Dátum:július 22.
Hirdetés

Befutott a szaúd-arábiai ajánlat (a csapatot egyetlen forrás sem nevezi meg), mutatkozik érdeklődés angol topklubok részéről, ám Kylian Mbappé fejében egyetlen igazolási cél villog.

Mint ismert, a Paris Saint-Germain vezérkara egyértelművé tette a francia sztárcsatár számára: nem dob ki az ablakon több százmillió eurót, ha nem hosszabbít szerződést, idén nyáron eladja. A PSG nem viszi el Mbappét az ázsiai felkészülési túrára, helyi médiaértesülések szerint a döntést a katari tulajdonok hozták, Luis Enrique edző és Luís Campos sportigazgató sem tudott róla.

Ami a huszonnégy esztendős futballista jövőjét illeti, a L’Équipe című francia sportlap ismét leszögezte, kizárólag a Real Madrid jöhet szó. Úgy tudni, Kylian Mbappé már döntött, a spanyol sztárcsapatban akarja folytatni, ehhez persze egyezségre kell jutniuk a vezetőknek.

Könnyen lehet, hogy madridi pezsgőbontást jelenthet, hogy a Real hallatlanul kedvező gazdasági környezetet teremtett, így jócskán akad pénze a szupersztárra. Ha igaz, a „királyiak” akár négyszázmillió eurót is képesek lennének mozgósítani, hogy megszerezzék a világbajnok csatárt.

Elöl a meglepetésember: bámulatos lehet a Barcelona új kezdőcsapata – klikk a részletekért!

Címlapfotó: youtube.com