Hirdetés

Lesben áll a sztárklub: már az új csapata mezében Jadon Sancho?

Lesben áll a sztárklub: már az új csapata mezében Jadon Sancho?
  • Dátum:szeptember 18.
Hirdetés

Ha hihetünk a brit sajtónak, jelen állás szerint nehezen képzelhető el, hogy elszívja a békepipát a Manchester Unitedet irányító Erik ten Hag és a csapat válogatott szélsője, Jadon Sancho. Mint ismert, a holland szakvezető kijelentette, az edzéseken nyújtott gyenge teljesítménye miatt nem számít a játékosra, mire ő azonnal „visszalőtt”, mondván, elege van abból, hogy hazugságot állítanak róla.

A hírek szerint a huszonhárom esztendős futballista aligha maradhat sokáig a Manchester Utd. futballistája, minden bizonnyal a téli transzferpiacon új csapatba kerül. Hogy melyikbe? Úgy tudni, a szaúd-arábiai lehetőségek (Al-Ettifak?) nem igazán érdeklik Sanchót, nemrég felvetődött az is, hogy visszatér korábbi sikerei színhelyére, Dortmundba.

Egy több spanyol forrás említi, hogy az FC Barcelona vezérkara is követi az eseményeket. Állítólag a Barca szakmai stábja el tudná képzelni, hogy januárban kölcsönveszi az angol labdarúgót, aki balszélsőként lehetne az együttes hasznára. A roppant népszerű Onefootball gyorsan meg is mutatta, hogy mutatna Jadon Sancho a piros-kék mezben…

A szavunk is eláll, ki válthatja Ancelottit a Real Madridnál – klikk a részletekért!

Címlapfotó: youtube.com