Hirdetés

Leterítették a Maradona-mezt, ami pedig ezután következett, arra nincsenek szavak – VIDEÓ

Leterítették a Maradona-mezt, ami pedig ezután következett, arra nincsenek szavak – VIDEÓ
  • Dátum:november 28.
Hirdetés

A szerdán elhunyt Diego Maradona előtt is tisztelegtek mérkőzés előtti hakájukkal a háromszoros világbajnok új-zélandi rögbisek szombaton az Argentína elleni Championship-összecsapás előtt Ausztráliában.

Az új-zélandi rögbisek kezdés előtti híres ráhangolásukkor a csapatkapitány Sam Cane egy 10-es új-zélandi mezt helyezett a félpályára, amely a hasonló számú mezben szereplő egykori klasszis futballistára utalt, majd következett a haka. A rivális argentin játékosok egymást átkarolva nézték az új-zélandi találkozók elengedhetetlen felvezetését, majd fejbólintással és tapssal nyugtázták az ellenfél gesztusát – írja az MTI.

Újabb salzburgi varázslat: Szoboszlai, Szoboszlai, Szoboszlai – videó

A Juventusnál hetekig Frimponggal fogják riogatni Dybalát – videó

A mérkőzést 38–0-ra nyerték az új-zélandiak, akik így visszavágták a dél-amerikaiaknak a két héttel ezelőtt Sydneyben elszenvedett, nagy sportági szenzációt keltő 25-15-ös vereségért, és nagy lépést tettek a torna megnyerése felé. Az idei Championshipből még egy mérkőzés van hátra, a házigazda ausztrálok és az argentinok második mérkőzése. Az All Blacks 11 ponttal végzett, míg jelenleg a két rivális egyaránt hat-hat ponttal áll, amely különbséget csak bónuszpontos győzelemmel lehetne ledolgozni.