Hirdetés

Lionel Messi kijelentésétől hangos most az internet

Lionel Messi kijelentésétől hangos most az internet
  • Dátum:március 26.
Hirdetés

A november-decemberi katari labdarúgó-világbajnokság után tervez dönteni a jövőjéről Lionel Messi, az argentin válogatott és a Paris Saint-Germain hétszeres aranylabdás világsztárja.

A 34 éves futballista erről azután beszélt, hogy a már vb-résztvevő nemzeti együttese színeiben gólt szerzett a Venezuela ellen 3–0-ra megnyert Buenos Aires-i selejtezőn.

Ez az álomajánlat: Szalai Attila új kérője is európai topligában játszik – klikk

Falatnyi fehérneműben mérlegelt a gigakeblű bokszolónő – videó

Nem tudom, mit fogok csinálni a vb után, egyelőre csak arra figyelek, ami a következő hónapokban vár rám. Katar után sok mindent át kell majd értékelnem

– nyilatkozta Messi, aki júniusban ünnepli 35. születésnapját, és egyelőre nem tudott határozott igennel vagy nemmel felelni arra a kérdésre, hogy folytatja-e a szereplést az argentin válogatottban a vb után – írja az MTI.

Az az igazság, hogy nem tudom, de most csak arra figyelek, ami a közeljövőben történik, kedden például Ecuador ellen játszunk, aztán júniusban és szeptemberben felkészülési meccseink lesznek. Remélem, hogy ezek jól alakulnak, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy a világbajnokság után sok minden változik majd

– fogalmazott a játékos.

A dél-amerikai selejtezősorozatból az argentinok mellett a brazilok, az ecuadoriak és az uruguayiak biztosították katari részvételüket.

Címlapfotó: facebook/psg