Hirdetés
Magyar foci

Itt a búcsú ideje? A távozásáról beszélt Marco Rossi szövetségi kapitány

Hirdetés

A ferencvárosi Vécsei Bálint és a felcsúti Nagy Zsolt is bekerült a magyar labdarúgó-válogatott keretébe, amely októberben két világbajnoki selejtezőmérkőzést játszik.

Saját jövőjével kapcsolatban Marco Rossi úgy fogalmazott, „csak akkor marad a posztján, ha a szurkolók és a szövetség akarja, hogy maradjon”. Hozzátette, ha bekövetkezik, hogy a válogatott nem jut ki a 2022-es katari világbajnokságra, ami igencsak valószínűsíthető, akkor meg kell vizsgálni, mi vezetett ehhez, és annak fényében kész levonni a következtetéseket.

Nem hisszük el, Ansu Fati milyen góllal tért vissza a Barcába – videó

Fernandes nem engedte, hogy Ronaldo rúgja a büntetőt, csúnya vége lett – videó

Nem fogok foggal-körömmel ragaszkodni a poszthoz, ha a szövetség váltani akar, nem leszek ennek a kerékkötője. Addig van értelme, hogy Rossi legyen a szövetségi kapitány, amíg a játékosok követik a taktikai utasításokat, ugyanis a fizikai felkészítésre nincs ráhatásom, a mentálisra részben van, csak a taktikai felett rendelkezem teljes kontrollal

– jelentette ki az 57 éves tréner.

A vb-selejtezős csoportban negyedik helyen álló magyarok jövő szombaton a harmadik albánokat fogadják a Puskás Arénában zárt kapus mérkőzésen, három nappal később pedig az Eb-döntős és a hatosban éllovas angolok vendégei lesznek Wembley Stadionban – írja az MTI.

Címlapfotó: facebook/magyarlabdarugoszovetseg