Hirdetés
Magyar foci

Kalmár Zsoltot felébresztették műtét közben, akkor mondták el, mekkora a baj

Hirdetés

Az Andorra ellen megsérülő, így az Európa-bajnokságról lemaradó középpályás nehezen viselte az első négy-öt hetet, ezalatt családjából merített erőt, ám most úgy érzi, jó úton halad, hiszen csütörtökön leveszik rögzítését, jövő héten pedig megkezdheti a rehabilitációt.

Mikor megsérültem Andorra ellen, egy héten belül meg is műtöttek. Szerencsére a doktor úr mindent megnézett a térdemben, akkor derült ki, hogy a keresztszalag nagy része elszakadt, így nem is csinált semmit, hanem felkeltett, és elmondta, hogy mi a helyzet, rám bízta a döntést

– mondta az M4 Sportnak a játékos.

A 26 éves játékos természetesen a műtét mellett döntött, de három hetet váratott magára a beavatkozás, mert begyulladt a sebe, így csak május végén feküdt újra kés alá.

„Körülbelül 20 percig volt fájdalmam a sérülésem után. A legfájóbb az volt, hogy nem lehettem ott a csapattal, és amiért küzdöttem egész évben, amennyi munkát és időt beletettem, a sérüléssel kárba veszett. Remélem, hogy a jövőben még lesz hasonló lehetőségem. Biztos vagyok benne, hogy erősebben és még motiváltabban fogok visszatérni” – mondta Kalmár, aki a portugálok elleni csoportmeccset a helyszínen szurkolta végig, a franciák ellen viszont nem tudott ott lenni a Puskás Arénában, mert „elég macerás volt mankóval járkálni”.

Címlapfotó: MLSZ