Hirdetés

Marco Rossi másról kezdett beszélni, amikor Szoboszlai kihagyott helyzetéről kérdezték

Marco Rossi másról kezdett beszélni, amikor Szoboszlai kihagyott helyzetéről kérdezték
  • Dátum:március 25.
Hirdetés

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi reagált Szoboszlai Dominik 93. percben kihagyott helyzetére. Tulajdonképpen védelmébe vette az RB Leipzig játékosát, anélkül, hogy a konkrét esetről elmondta volna a véleményét.

A mérkőzés végén kihagyott nagy helyzet előtt is megvolt az esélyünk az egyenlítésre. Közvetlenül a bekapott gólt követően kiegyenlített mérkőzés volt minden szempontból, de végül az a csapat nyer, amelyik betalál, és mi nem találtunk be

– mondta a kapitány az M4 Sport munkatársának a szerbektől elszenvedett 1-0-ás vereség után, majd értékelte az egész találkozót is:

A csapat ma sok szempontból rendben volt. A hozzáállás, a vágy, az akarat, hogy nyomást gyakoroljunk az ellenfélre. Nagyon sok labdát szereztünk, a megfelelő iramban és sebességben játszottunk. Sajnálatos módon azonban túl sok labdát el is adtunk a ki nem kényszerített hibákból. Ez ma este jó néhány gondot okozott. De nincs okom panaszra, úgy gondolom, hogy taktikai szempontból jók voltunk, ami a támadások felépítését és a labdakihozatalt illeti. Sokszor, és talán túl sokszor hibázunk, javulnunk kell ebből a szempontból.

Címlapfotó: MLSZ