Hirdetés

Marco Rossi: meglepő nyilatkozat a kellemetlen montenegrói vereség után

Marco Rossi: meglepő nyilatkozat a kellemetlen montenegrói vereség után
  • Dátum:szeptember 6.
Hirdetés

A magyar válogatott a második percben vezetést szerzett Podgoricában, de a házigazda montenegróiak fordítottak, és 2-1-re megnyerték a két csapat felkészülési mérkőzésén – írja az MLSZ.

Csalódott vagyok, mert figyelmetlenségekből kaptunk gólokat, ilyesmi nem történhet meg nemzetközi szinten, ehhez hasonló hibákat nem fogadok el egyetlen mérkőzésen sem 

– értékelt a mérkőzés után Marco Rossi szövetségi kapitány.

– A találkozó elején jól játszottunk, az utolsó tíz percet leszámítva több helyzetünk volt, mint a hazaiaknak, de amikor már kevesebb erőnk jutott a letámadásra, veszítettünk a lendületünkből. Ez a mérkőzés egyértelmű jelzéseket adott egyes játékosok teljesítményéről a nemzetközi szinten. Hárman debütáltak a csapatban, Gazdag Dániel jó meccset játszott, Sigér is jó munkát végzett, Ferenczi Jánosnak voltak ugyan nehézségei, de ő is büszke lehet arra, hogy bemutatkozhatott a válogatottban. Most már a szlovákok elleni mérkőzésre koncentrálunk, az a meccs egész más szint lesz, össze sem hasonlítható a maival. Az mindenképpen tanulságként szolgál a mai összecsapásból, hogy elegendő egyetlen kihagyás, elcsúszás a védekezésben ahhoz, hogy elveszítsük a mérkőzést – fejezte be a mondandóját.

Elképesztő jelentek. A kispad előtt birkózott az ellenfél játékosával a szövetségi kapitány. Itt a videó! 

Ezt láttad? Lehányod magad, ha meglátod mit gusztustalanodtak a román szurkolók, amikor Luis Enrique kislányára emlékeztek! Klikk!

Címlapfotó: MLSZ