Hirdetés

Marco Rossi több helyen változtat: ez lenne a magyarok nyerő csapata Skócia ellen?

Marco Rossi több helyen változtat: ez lenne a magyarok nyerő csapata Skócia ellen?
  • Dátum:június 23.
Hirdetés

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya igazi ki-ki mérkőzésre számít vasárnap (21.00, tv: M4 Sport) a skótok ellen a németországi Európa-bajnokság A-csoportjának utolsó fordulójában.

Két meccsen nulla pontot szereztünk, ezek után nincs más alternatíva, csak a győzelem. Ez egy ki-ki meccs lesz, amelyen mindkét csapatra ugyanolyan nyomás nehezedik. Nekik és nekünk is kell a három pont, egy cipőben járunk. Ha megvan, azzal továbbjuthatunk, de ha mégsem, akkor is úgy távozunk, hogy három pontot bezsebeltünk

– mondta az MTI érdeklődésére szombati sajtótájékoztatóján a magyar állampolgársággal is rendelkező olasz szakvezető.

Az 59 éves szakvezető közölte, fizikálisan rendben van az együttese, de az utolsó pillanatig várnak az értékelésekkel, hogy ki milyen állapotban van. Hozzátette, kifogásokat nem keres, mert az ellenfélnek ugyanúgy ez lesz a harmadik összecsapása – írja az MTI.

A csapatkapitány Szoboszlai Dominik miatt pedig nem aggódik, az elmúlt három napban elsősorban a regenerációjára koncentráltak. Másik újságírói kérdésre elárulta, hogy az Eb előtti utolsó felkészülési mérkőzésen megsérült Styles Callum már négy napja együtt edz a társaival, így készen áll a játékra. A kezdőcsapatot illetően pedig úgy fogalmazott, lesz néhány változtatás, viszont ezt most nem a rossz játék, hanem a csapat frissítése indokolja.

A magyar labdarúgó-válogatott várható kezdőcsapata az MTI szerint

  • Gulácsi – Botka, Orbán, Dárdai – Fiola, Styles, Nagy Á., Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga

A Real Madrid csatára egy másodpercig sem gondolkodott a brutális átigazolási ajánlaton – KLIKK a részletekért!

Hangolódjunk!