Hirdetés

Megállapodtak: már az új csapata mezében mutatják Nico Williamst?

Megállapodtak: már az új csapata mezében mutatják Nico Williamst?
  • Dátum:július 10.
Hirdetés

A klubhoz ezer szállal kötődő Sport nevű lap állítása szerint az FC Barcelona gőzerővel dolgozik a spanyol válogatott csillag, Nico Williams szerződtetésén. A katalán újság azt írja, a spanyol topcsapat „elvi megállapodást” kötött a huszonegy esztendős balszélsővel.

Úgy tudni, az FCB vezetői a napokban fogadták a futballista ügynökét, Félix Taintát, és a tárgyalás végén nem volt vita a személyes feltételeket – fizetés, bónuszok, a szerződés hossza, stb. – illetően.

Mint a Sport feltártra, az Európa-bajnokság döntőjére készülő Nico Williams határozott elképzelése, hogy nyáron a Barcába igazol, ehhez természetesen az is kell, hogy az Athletic Bilbao elengedje.

Joan Laporta, a Barcelona elnöke a hét elején a Catalunya Radiónak nyilatkozva nyomatékosította, van/lesz pénzük a szélsőre, aki a németországi kontinenstornán félelmetes támadósort alkot Lamine Yamallal.

Az angol topklubok által is csábított labdarúgó állítólag nem akar túl sokáig várni, az Eb-t követő hetekben tisztázni szeretné a jövőjét. Ha a Sport jól tudja, és valóban megszületett a megállapodás, a Barca pénzügyi helyzetén múlik minden…

Négy ragyogó igazolással így állhat fel az új Manchester United – KLIKK a részletekért!