Hirdetés

Mégsem Xabi Alonso? Óriási meglepetés, ki lehet a Real Madrid új edzője

Mégsem Xabi Alonso? Óriási meglepetés, ki lehet a Real Madrid új edzője
  • Dátum:november 21.
Hirdetés

Bár a korábbi sajtóhírekkel szemben Xabi Alonso jelenlegi szerződésében nincs kivásárlási záradék – amint azt a Bayer Leverkusen vezérigazgatója kijelentette –, könnyen lehet, hogy nem ő váltja Madridban Carlo Ancelottit.

Amint arról a Sportposzt részletesen beszámolt, Brazíliában továbbra is teljes nyugalomban várják az olasz sztáredzőt, az UOL Esporte című újság azt állítja, a Real szakvezetője már elkötelezte magát, jövő nyártól ő irányítja a válogatottat. Ha így alakul: ki veszi át a Real Madridot?

Spanyol médiaértesülések szerint a klub korábbi futballistája, Xabi Alonso már-már biztos befutónak tűnt; de nagy fordulat jöhet. Ahogy a Sport beszámolójából is kiderül, Florentino Pérez klubelnök választása állítólag a Brighton hadvezérére, Roberto De Zerbire esett. Angol lapok is megerősítik, hogy a Real „tapogatózó tárgyalásokat” kezdett a Premier League-csapat vezérkarával.

Úgy tudni, a taktikai felkészültsége mellett Madridban nagyra értékelik, ahogy a 44 esztendős tréner a fiatalokkal bánik. De Zerbi tavaly vette át a Brightont, korábban Olaszországban dolgozott, majd egy évig az ukrán Sahtar Donecket edzette.

Robbantott a Sport: Xavi közölte, kit akar a Barcában látni – klikk a részletekért!

Címlapfotó: facebook/realmadrid