Hirdetés

Megszólalt a dühöngő Ronaldo, ezt mondta az „ellopott” góljáról

Megszólalt a dühöngő Ronaldo, ezt mondta az „ellopott” góljáról
  • Dátum:március 28.
Hirdetés

Megmutattuk már, hogy nem ért gólt Cristiano Ronaldo szabályos találata a szerb–portugál világbajnoki selejtező (2–2) utolsó pillanataiban. A világsztár joggal dühöng az „ellopott” gól miatt.

Az Európa-bajnoki címvédő portugál válogatott két góllal vezetett már a félidőben Belgrádban, de a hazaiak kiegyenlítettek. A hosszabbítás harmadik percében aztán Ronaldo az előreívelt labdát kapásból elgurított a kifutó kapus mellett, és a labda – a televíziós felvételek tanúsága szerint – teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon, mielőtt a visszafutó Stefan Mitrovics kirúgta – írja az MTI.

A portugálok ünnepelni kezdtek, a holland játékvezető, Danny Makkelie azonban továbbot intett, majd sárga lapot mutatott fel a reklamáló Ronaldónak. Mivel nem állt rendelkezésre videobíró, ezért nem lehetett visszanézni az esetet.

Ellopták a szabályos gólját, Ronaldo csaknem felfalta az asszisztenst – videó

Vad igazolási hír: a világ egyik legjobb csapata viszi a nyáron Szoboszlait? – klikk

A portugálok 36 éves ásza a lefújás után mérgesen a földhöz vágta csapatkapitányi karszalagját, és az öltözőbe viharzott. Később közösségi oldalán úgy vélekedett:

„Egy egész nemzetet bántottak meg ma este. A legnagyobb megtiszteltetés számomra, hogy Portugália csapatkapitánya lehetek, és ez mindig így marad, néha azonban nehéz idők járnak. Most fel kell emelnünk a fejünket, és szembenézni a következő kihívással” – fejtette ki a Juventus csatára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés