Hirdetés

Megszólalt Bale ügynöke: sokat sejtető nyilatkozat

Megszólalt Bale ügynöke: sokat sejtető nyilatkozat
  • Dátum:december 6.
Hirdetés

Ügynöke szerint Gareth Bale „nincs elragadtatva” a helyzetével a Real Madrid labdarúgócsapatánál, ezzel együtt soha nem kérte, hogy távozhasson.

A támadó elkötelezettsége a klub felé akkor kérdőjeleződött meg, amikor a novemberi utolsó Európa-bajnoki selejtező után – ezen a magyarokat győzték le a szigetországiak 2-0-ra – csapattársai társaságában olyan walesi zászlóval ünnepelt, amelyen a következő felirat volt olvasható: „Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben”.

  • Rakitic kimondta, melyik csapatba tart a Barcából – klikk
  • Ibra végre bejelentette, hol folytatja – részletek

A történtek után a szurkolók a Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzésen kifütyülték a 30 éves Bale-t – írja az MTI.

Nincs elragadtatva. Ezzel együtt szerződése van a klubbal, és amíg a Real Madrid játékosa, mindent meg fog tenni a csapat sikeréért. Soha nem kérte, hogy távozhasson. Persze ha jön egy megfelelő lehetőség, amelyet szeretne kihasználni, akkor majd beszélünk a Real Madrid elnökével és meglátjuk, hogyan tovább

– mondta ügyfeléről Jonathan Barnett a BBC-nek.

Bale 2013 óta a királyi gárda játékosa, akkor a Real 101 millió eurót fizetett érte a Tottenhamnek. A játékos csütörtökön nem vett részt az edzésen, és a Marca című lap szerint szombaton, az Espanyollal szembeni bajnoki találkozón, valamint a szerdai, FC Bruges elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen nem lesz ott a keretben combsérülés miatt.

Címlapfotó: facebook/realmadrid