Hirdetés

Megszólalt Szoboszlai Dominik menedzsere

Megszólalt Szoboszlai Dominik menedzsere
  • Dátum:április 13.
Hirdetés

A lipcseiek edzője, Julian Nagelsmann a napokban arról beszélt, hogy fogalma sincs mikor térhet vissza Szoboszlai Dominik. A Nemzeti Sport a játékos menedzserétől próbált meg ennél több információt szerezni.

– Ez nem olyan sérülés, amelynek egyértelműen meghatározható rehabilitációs ideje van, az ilyen jellegű gyulladásnál türelmesnek kell lenni, folyamatosan figyelni kell a csontok fejlődését – mondta Nemzeti Sportnak Esterházy Mátyás, a futballista menedzsere. – Mivel Dominik a karrierje elején jár, fontos, hogy semmit se siettessünk, a lényeg, hogy akkor térjen vissza a pályára, amikor valóban százszázalékos állapotban van, és a mostani gyulladásnak semmilyen hatása se legyen pályafutása hátralévő részére. Bizakodóak vagyunk, de kellően óvatosak is.

A menedzser kijelentette, nem szeretne jóslásokba belemenni.

Ő természetesen szeretne minél előbb visszatérni, nagyon keményen dolgozik érte, ám a hosszú távú szempontokat sem szabad szem elől téveszteni. Mivel nem vagyok orvos, nem akarok ígérgetni, nem az én tisztem a visszatérése pontos dátumáról beszélni, de most úgy néz ki, hogy továbbra is a tervek szerint halad a felépülése

– mondta.