Hirdetés

Merre tart Neymar? A brazil maximumra tekerte az őszinteséget

Merre tart Neymar? A brazil maximumra tekerte az őszinteséget
  • Dátum:május 30.
Hirdetés

Három fontos témát is érintett Neymar a Canal+-nak adott interjúban, melynek lényegét a Goal foglalta össze.

Jövőjéről

„Az ambícióm mindig ugyanaz: minden lehetséges címet megnyerni. Játssz jól, nyerd meg a világbajnokságot és a Bajnokok Ligáját. Ezek a céljaim a következő szezonban. A klubsikereket a PSG-vel kell megcsinálnom. Szerződésem van, nincs más választásom.”

Mbappé maradásáról

„Bevallom, hogy az utolsó pillanatig nem tudtam, mit döntött. Egy nappal a bejelentés előtt tudtam meg. Nagyon boldog voltam, hogy Kylian a maradás mellett döntött. Úgy gondolom, hogy a PSG-projekt a megfelelő a karrierje szempontjából.”

Leo Messi teljesítményéről

„Leo sok évet töltött Barcelonában, nehéz ezt követően alkalmazkodni. Nehéz csapatot és várost váltani. Ráadásul nem egyedül jött, hanem a családjával. A nyelv is más. Nagyon sok zavaró dolog ez. Ott van a csapat játékstílusa is, olyan játékosokkal, akik nem értik, ahogyan játszik. Szóval idő kell ehhez. Leo, Kylian és én olyan játékosok vagyunk, akiket mindig a teljesítményük, a statisztikáik és a megnyert címeik alapján ítélnek meg. Csak ez érdekli velünk kapcsolatban az embereket. Tudjuk a felelősségünket, ezért mindig igyekszünk a tőlünk telhető legjobbat nyújtani.”

Címlapfotó: PSG Facebook