Hirdetés

Messi megtörte a csendet, nagy bejelentést tett a jövőjéről – hivatalos

Messi megtörte a csendet, nagy bejelentést tett a jövőjéről – hivatalos
  • Dátum:szeptember 4.
Hirdetés

Alighanem minden Barcelona-szurkoló örömmel veszi, hogy Lionel Messi nem kíván jogi csatába kezdeni a klubjával, ezért is marad még egy idényt.

Ezt maga a főszereplő jelentette be péntek délután. Az argentin sztár édesapja, az ügynöki tevékenységet is ellátó Jorge Messi levélben értesítette a Barcát és a LaLigát, hogy meglátásuk szerint már nincs érvényben a hétszázmillió eurós kivásárlási ár.

Úgy tűnik, megvan a Koeman-korszak első nagy Barca-igazolása – klikk

Ordas nagy káromkodás kíséretében csapódott a kapuba Szoboszlai bombája – klikk

A klub szerint viszont igen, és ez hosszú jogi procedúrához vezetne, amit Messi – aki csaknem két évtizede költözött Barcelonába – mindenképpen el akart kerülni. A harminchárom esztendős klublegenda a goal.com oldalnak adott exkluzív interjúban leszögezte, sohasem szállna szembe a bíróságon élete klubjával, ezért is döntött úgy, hogy marad.

Mint mondta, nem a Bayern München elleni BL-fiaskó volt az elsődleges ok, amiatt távozni akart; az elmúlt hónapokban csak gyűltek a problémák. Leo Messi azt is elárulta, amikor közölte a döntést, az egész családja zokogott…

Nyomatékosította, bármennyire is menni akart, a hozzáállása nem változik, mindent megtesz azért, hogy az FC Barcelona ismét a kontinens elitjéhez tartozzon.

Címlapfotó: twitter/fcbarcelona