Hirdetés

Messihez hasonlítják: 16 éves csodagyerekre csap le a Real Madrid

Messihez hasonlítják: 16 éves csodagyerekre csap le a Real Madrid
  • Dátum:szeptember 16.
Hirdetés

A Real Madrid elnöke, a 76 éves Florentino Pérez ismert arról, hogy szeret brazil tiniket igazolni hatalmas pénzért, hogy aztán azok vagy beváltsák a hozzájuk fűzött reményeket, vagy ne. Többnyire azért igen!

Így érkezett Madridba 2018-ban a Flamengótól 45 millió euróért Vinícius Júnior, 2019-ben a Santostól szintén 45 millióért Rodrygo Goes, vagy éppen 2020-ban 30 milliórt ugyancsak a Flamengótól Reinier. Előbbi kettő alapember lett, utóbbi be sem mutatkozott a madridiak első csapatában, jelenleg a Frosinone futballistája.

Az már tavaly decemberben eldőlt, hogy a következő ilyen csillag Endrick lehet, akiért 37,5 millió eurót fizetnek a Palmeirasnak, és júliusban, a 18. születésnapján csatlakozik a kerethez.

A fichajes.net szerint a sort Estevao, a Palmeiras még csak 16 éves szélsője folytatja majd. A tinisztárt Lionel Messihez hasonlítják, a beceneve is Messinho, ami egy brazil esetében legalábbis meglepő. Bár Estevao még csak a Palmeiras utánpótlásában játszik, ennek ellenére nem csak a Real szeretné szerződtetni, ám Pérez hajlandó mindent megtenni, hogy megszerezze a játékost, amikor erre életkoránál fogva lehetőségük adódik.

Egy időben közelebbi hír: hallottad, hogy a Manchester United sztárjának leigazolásával robbantana a Real Madrid?

Címlapkép: Real Madrid