Hirdetés

Mi történt? Cristiano Ronaldo nagyon erős poszttal jelentkezett az MU győzelme után

Mi történt? Cristiano Ronaldo nagyon erős poszttal jelentkezett az MU győzelme után
  • Dátum:február 20.
Hirdetés

A Manchester United 4-2-re nyert a Leeds United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

A Vörös Ördögök a szünetben már két góllal vezetettek, a Leeds azonban egy percen belül kétszer talált be a fordulást követően, így újra nyílt lett az összecsapás. A manchesteriek végül Fred és a 19 esztendős Anthony Elanga góljaival visszaállítottak a különbséget és elvitték a három pontot az Elland Roadról – írja az MTI.

Az MU immáron hét mérkőzés óta veretlen a Premier League-ben, a Leeds vendégeként pedig a legutóbbi 17 fellépéséből csak egyet veszített el, még 2002 szeptemberében.

A találkozó után egy különösen erős poszttal jelentkezet a Manchester United portugál világsztárja, Cristiano Ronaldo. A kiírás alaposan cáfolja azokat a híreket, hogy feszültség van az öltözőben és rosszul érzi magát a csapatnál.

Nagyon fontos Premier League-győzelem, mielőtt a Bajnokok Ligájára helyezzük a hangsúlyt, és elindulunk Madridba. Vissza a jó útra! Egységesek vagyunk!

– írta.