Hirdetés

Mit csinál a Manchester City? 58 millió euróért vennénnek ismeretlen szélsőt januárban

Mit csinál a Manchester City? 58 millió euróért vennénnek ismeretlen szélsőt januárban
  • Dátum:december 11.
Hirdetés

A Manchester City a világ legjobb csapata – nagyon nem lehet vitázni ezzel egy olyan év után, amikor végrehajtották a triplázást, azaz az angol bajnokság, az FA Kupa és a Bajnokok Ligája megnyerését. Ráadásul azóta még több klasszis szerepel a keretben, hiszen a nyáron 90 millió eurót fizettek Josko Gvardiolért, 62-ért érkezett Matheus Nunes, 60-ért Jérémy Doku, 29-ért pedig Mateo Kovacic. Nem sajnálják tehát a pénzt az igazolásokra.

Bár azt hihetnénk, Pep Guardiola együttese teljes, a bajnokságban csak a negyedik helyen állnak, így januárban a spanyol szakember frissíteni szeretné a keretet. Ennek részeként a Daily Star szerint átszámítva 58 millió eurót is hajlandó lennének fizetni a kanadai szélsőért, Tajon Buchananért.

A többségnek talán ismeretlen a 24 éves labdarúgó neve, aki két éve szerepel Európában, a belga Club Brugge csapatában. A 35-szörös kanadai válogatott ebben a szezonban húsz meccsen három gólnál és négy asszisztnál jár, úgy tűnik, ezzel felhívta magára a figyelmet. A Transfermarkt szerint a játékjoga 10 millió eurót ér, így az angol lap által belengetett 58-at azért illik kétségekkel figyelni.

Ezt láttad már? Haaland eltűnt a Manchester City keretéből – itt van Guardiola indoklása…

Címlapkép: Facebook/Manchester City