Hirdetés

Nagy a baj! Kidőlt Rossi egyik kedvence, biztosan nem játszhat a szlovákok elleni Eb-selejtezőn

Nagy a baj! Kidőlt Rossi egyik kedvence, biztosan nem játszhat a szlovákok elleni Eb-selejtezőn
  • Dátum:augusztus 16.
Hirdetés

Katasztrofális hírt kapott a sorsdöntő mérkőzésekre készülő magyar labdarúgó válogatott.

A Dunaszerdahely és a magyar válogatott középpályása már hónapok óta a térdszalagok krónikus gyulladásával küszködik. Az utóbbi napokban több szakember is megvizsgálta, s mindannyiuk egyetértett abban, hogy az operáció lesz a legjobb megoldás Kalmár Zsolt számára. A műtétre a dunaszerdahelyi kórházban kerül sor, pénteken – írja a DAC honlapja.

“A problémáim még a tavaszi szezon előtt kezdődtek, s fokozatosan kipróbáltuk a konzervatív kezelés összes lehetőségét. Sajnos ezek nem segítettek megszüntetni a fájdalmat, ezért mutattam meg a térdem több magyarországi és szlovákiai szaktekintélynek is. Megegyeztünk abban, hogy megnyitják és kitisztítják. Bízom abban, hogy a visszatérésre nem kell majd sokat várnom, s még ebben a szezonban sok örömteli pillanatban lehet majd részünk szurkolóinkkal

– jelentette ki a 24 éves futballista.

Az orvosi szakvélemény szerint Kalmárra nagyjából négytől hat hétig terjedő kihagyás vár, vagyis szeptember végén térhet vissza a pályára, így egészen biztosan nem állhat Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére a soron következő két fontos Európa-bajnoki selejtezőn.

Címlapkép: MTI