Hirdetés

Nagy Ádám megbánta, hogy játszott a magyar válogatottban

Nagy Ádám megbánta, hogy játszott a magyar válogatottban
  • Dátum:április 25.
Hirdetés

A járvány miatti leállást Budapeseten tölti az angol másodosztályú Bristol Cityben futballozó Nagy Ádám, aki a közmédiának nyilatkozva kifejtette, több nehézséget is okoztak számára az angol körülmények, de nem a futballpályán, ahol megállta a helyét, még ha makacs sérülése miatt több esetben hiányzott is a csapatból.

Miután sokat bajlódott a bokájával, amelyben mint kiderült, egy gyerekkorában letört és betokosodott csont okozza a problémát, ez a szünet még jól is jöhet.

Nyilván utólag okos az ember. Tudom, hogy nem kellett volna játszanom a szlovákok ellen, mert az csak visszavetett, és csak rosszabb lett miatta

– nevezete meg az egyik fő okot, miért sikerült nyögvenyelősre a szezonja. Majd hozzátette, ha ismét terhelnie kell, hamar világossá válik, jót tette-e ez a pár hetes pauza. Ha nem, tiszta üzenetet kap, hogy meg kell műteni.

A nyár végi átigazolásával kapcsolatban kiemelte, más kultúrába csöppent, amelyről kiderült, néhány részlete igencsak távol áll tőle.

Rájöttem egy idő után, zavar az időjárás, zavar a kaja. És ezek mind olyan dolgok, amiket valahogy ki kell zárnom és csak focira kell koncentrálnom. Mert az pedig fantasztikus

– tért át a teli stadionokra, és a szurkolókra, akik élnek-halnak a futballért.

Bristolban még három évig érvényes a szerződése, és nem is szeretne váltani, pedig az már a kezdetekben kiderült, ha hosszú távon képes olyan teljesítményre, mint a bemutatkozó heteiben, sok kapu kinyílhat előtte.

Ezt olvastad? Jól látszik a szám: kiderült, hány kilós súlyzóval edz Cristiano Ronaldo – FOTÓ – Klikk!

Címlapfotó: M4 Sport