Hirdetés

Napi tizenegy millió forintnyi fizetésért jön a Barca csúcsigazolása – sajtóhír

Napi tizenegy millió forintnyi fizetésért jön a Barca csúcsigazolása – sajtóhír
  • Dátum:június 2.
Hirdetés

Az FC Barcelona megállapodott Lautaro Martínezzel arról, hogy az Internazionale argentin labdarúgója csatára a spanyol bajnoknál folytatja pályafutását.

A futballszerződésekre szakosodott spanyol fichajes.com portál úgy tudja, hogy az egyezség nyomán a 22 esztendős válogatott játékos öt szezonra, évi 12 millió euró, vagyis nagyjából 4.1 milliárd forint (ez napi 11.3 millió forintot jelent) fejében költözik át Milánóból a katalán fővárosba. Bár több európai elitklub is kivetette rá hálóját, ő következetesen azt hirdette, hogy honfitársával, a Barcelonát irányító Lionel Messivel akar egy csapatban játszani – írja az MTI.

  • Mit tettél, Kleinheisler Laci? Sokkoló videót mutatunk
  • A City napokon belül bejelentheti a Barcelonából érkező igazolását – klikk

A mostani különmegállapodás után már „csak” a két klubnak kell megegyeznie Martínez árában. A háttérben zajló alku legutóbb ott tartott, hogy az Inter ragaszkodik a 111 millió eurós kivásárlási összeghez, míg a Barca nyolcvanat adna a támadóért, akinek érvényes megállapodása 2023-ig szól az olaszoknál. Keddi sajtóinformáció szerint viszont a katalán klub emelte a tétet, s 90 millió mellett egy játékost is adna Martínezért cserébe. A csatár meseszép személyi edzőjét itt mutattuk >>>

Címlapfotó: facebook/fcbarcelona