Hirdetés

Nem akarod tudni, hogy lehet jegyhez jutni a Fradi BL-meccseire

Nem akarod tudni, hogy lehet jegyhez jutni a Fradi BL-meccseire
  • Dátum:október 5.
Hirdetés

Nyolc körből áll majd a jegyértékesítés a Ferencváros labdarúgócsapatának hazai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzéseire. Kubatov Gábor klubelnök hétfőn a közösségi oldalán számolt be a jegyértékesítés menetéről. Az előírás szerint először kötelezően az európai szövetség (UEFA) szponzorai kapnak belépőket, aztán a vezetőedző és a játékosok családtagjai. Őket követik a szakmai stáb tagjai és a csapat mellett dolgozók.

  • Füstöl a transzferbomba, hétfőn aláír a Barca álomigazolása – klikk
  • Nincs az a melltartó, amely takarná a szépség gigakebleit – fotó

Ezután kerülnek sorra az FTC legendás sportolói, olimpiai, világ- és Európa-bajnokai, illetve a klub támogatói, vendégei. Az ötödik körben kerülnek sorra, és kedvezménnyel vásárolhatnak azok a bérletesek, akik tavasszal – a zárt kapus mérkőzések miatt – nem kértek vissza pénzt a klubtól. Aztán azok jönnek, akik megújították a bérletüket, majd azok, akik még a sorsolás előtt vettek új bérletet. Végül a szurkolói kártyásokra kerül sor – írja az MTI.

A Ferencváros a G-csoportban október 28-án az ukrán Dinamo Kijevet fogadja a Groupama Arénában, majd november 4-én a Juventust, december 2-án pedig az FC Barcelonát látja vendégül. Utóbbi két mérkőzés kapcsán még nem dőlt el, hogy szintén a Groupama Arénában, vagy a Puskás Arénában rendezik-e. Az UEFA múlt csütörtöki döntése szerint a stadionok 30 százalékos kihasználtsággal fogadhatnak nézőket az európai kupameccseken.

Pár gondolat a jegyértékesítésről…Terveink szerint először kötelezően az UEFA szponzorai kapnak jegyet előírás szerint….

Posted by Kubatov Gábor on Monday, October 5, 2020

Címlapfotó: fradi.hu