Hirdetés

Nem Liverpool, nem magyar válogatott: új csapata mezében pózol Szoboszlai Dominik

Nem Liverpool, nem magyar válogatott: új csapata mezében pózol Szoboszlai Dominik
  • Dátum:március 15.
Hirdetés

Hosszú távú együttműködést kötött a magyar válogatott csapatkapitánya, a Liverpool középpályása, Szoboszlai Dominik és a Magyar Telekom – jelentette be a cég sajtóközleménye. Szoboszlainak külön telekomos mezt is csináltattak az alkalomra.

A közlemény kiemeli, hogy a elmúlt évek eseményei hatással voltak az emberek világlátására és gondolkodásmódjára, mely a társadalomban is leképeződött. A tanult tehetetlenség egy olyan mentális állapot, amely megrekedéshez, stagnáláshoz vezethet, ahelyett, hogy a lehetőségek kerülnének előtérbe. A Magyar Telekom arra hívja fel a figyelmet, hogy mindenkiben megvan az a képesség, hogy a saját életének az alakítója legyen. Ehhez pedig apró lépesek is elegendőek, melyek az élet különböző területeit jobbá teszik, azaz tuningolják.

Szoboszlai, akinek ez az első reklámfilm szereplése, kiemelten fontosnak tartja, hogy egy olyan ügy mellé áll, amelyben példát és motivációt tud adni az embereknek.

Nagyon örülök, hogy én lehetek ennek a kampánynak az arca és hogy ezzel indul a több éves együttműködésem a Magyar Telekommal. Ez egy olyan üzenet, amihez nagyon őszintén tudok csatlakozni. Egyben jó lehetőség is számomra, hogy szólhatok a magyar emberekhez, és biztathatom őket arra, hogy vegyék észre a lehetőségeket a saját életükben. Ahogy ők hisznek bennem, úgy én is hiszek bennük, hogy képesek elérni az álmaikat

– fejtette ki Szoboszlai. A reklámfilm 2024. március 15-től kerül a televíziókban adásba.

Ezt láttad már? Tűzbe jönnek a magyar szurkolók is, olyat mondott Szoboszlai Liverpoolban!

Címlapkép: mlsz.hu