Hirdetés

Osimhen megtörte a csendet: eldőlt, hol folytatja a pályafutását?

Osimhen megtörte a csendet: eldőlt, hol folytatja a pályafutását?
  • Dátum:október 2.
Hirdetés

Szép kis balhé kerekedett a Napoli TikTok-csatornáján megjelent gúnyolódó (?) videó miatt: Victor Osimhen jogi lépéseket helyezett kilátásba, erősen sérelmezve, hogy saját csapata tette nevetségessé a Bologna elleni bajnoki mérkőzésen elhibázott tizenegyese különös mutogatásával.

A huszonnégy esztendős nigériai csillag annyira kiakadt, hogy szinte valamennyi fotóját törölte az Instagramról, melyen a nápolyiak mezében volt látható. Több sem kellett a világ sportlapjainak, azonnal „eladták” Osimhent, számos angol topklub mellett a Real Madrid érdeklődéséről is szóltak a hírek.

Az afrikai klasszis végre megtörte a csendet, és a szavai máris „lehűtik a transzferbombát”. Osimhen Insta-sztoriban nyomatékosította, nagyszerű döntést hozott 2020-ban, azóta is folyamatosan érzi a nápolyiak szeretetét, rajongását. A helyi szurkolók szenvedélye „táplálja benne a tüzet, hogy teljes szívvel és lélekkel futballozzon”, büszkén viselve a Napoli mezét.

A csatár hozzátette, szó sincs róla, hogy hátat fordítana a klubjának, roppant hálás, hogy az elmúlt napokban rengetegen kiálltak mellette. Az „Örökre hajrá, Napoli!” megjegyzést aligha kell magyarázni…

Robbantott a Sport: itt a Barcelona újabb merész igazolása – klikk a részletekért!

Címlapfotó: youtube/sscnapoli