Hirdetés

Öt játékos a listán: brutálisan beerősít januárban a Juventus

Öt játékos a listán: brutálisan beerősít januárban a Juventus
  • Dátum:november 19.
Hirdetés

A csendes nyár után az olasz Juventus vezetősége azon dolgozik, hogy januárban olyan játékosokat adjon hozzá a kerethez, akik minőségbeli előrelépést jelentenének. A cél egy középső középpályást és egy támadó felfogású szélsőt keríteni, ehhez van is öt jelöltjük, akikből majd választanak kettőt – írja a juventushungary.hu.

A Calciomercato forrásai szerint a szélre egyetlen kiszemelt van, méghozzá Domenico Berardi. A 29 éves Európa-bajnok már régóta a Juve radarján van, idény nyáron majdnem sikerült is leigazolni, de a Sassuolo nem engedte el.

Középső középpályás posztra már több kiszemelt akad. A listát egy angol játékos vezeti, nevezetesen Kalvin Phillips, aki a Manchester City játékosa. Phillipset nagy reményekkel hozta el Pep Guardiola csapata, ám a játékos többnyire a padot koptatja. Első körben kölcsönben hozná el a Juventus, aztán teljesítményének megfelelően döntenek a sorsáról.

Második helyen a Tottenham dán középpályása Pierre-Emile Hojbjerg szerepel. A 28 éves játékos alapembernek számított a londoniaknál, ám az új edző, Ange Postecoglou nem számol vele, így könnyen mozdítható.

Más hírek szerint az olaszok másfelé is nézelődnek Angliában, és az Arsenal klasszisának leigazolásával lepne meg mindenkit a Juventus…

Lista utolsó két szereplője is ismerős lehet a szurkolóknak, ugyanis nem egyszer környékezték már meg őket. Az egyikük az Udinese fiatal középpályása, Lazar Samardzic, aki az apja miatt nem igazolt a nyáron az Interhez, viszont a játékos késznek érzi magát egy magasabb szinthez. A másik a friss világbajnok Rodrigo De Paul. Az argentint már akkor szerették volna leigazolni, amikor még az Udinese játékosa volt, ám ő az Atletico Madridot választotta, és bár kezdő szokott lenni Diego Simeone együttesében, a Juvénál abban bíznak, hogy meg lehet győzni.

Címlapkép: X/juventusfc