Hirdetés

Otthagyja a Real Madridot: ebben a mezben játszik tovább Rodrygo?

Otthagyja a Real Madridot: ebben a mezben játszik tovább Rodrygo?
  • Dátum:szeptember 21.
Hirdetés

Nagy összegben mernénk fogadni rá, hogy jókora kacsa, ám több jelentős európai lap is megírta, ezért a Sportposzt sem maradhat le: Madridban „találta meg” Mohamed Szalah utódját a Liverpool. A kiszemelt Rodrygo Goes, a Real brazil csillaga, akit szívesen látnának az angolok.

Az nem kizárt, hogy az egyiptomi szupersztár hamarosan búcsút int a Poolnak, ugyanis szinte valamennyi szaklap azt állítja, a „vörösök” csak átmenetileg tudták „visszaverni a szaúdi támadást”. Szalah a majdhogynem korlátlan anyagi lehetőségekkel rendelkező Al-Ittihad kiválasztottja, nem lenne nagy meglepetés a jövő januári vagy nyári váltás.

Ami Rodrygót illeti, ha nem is akkora sztár, mint a honfitársa, Vinícius Júnior, a Real Madrid egyik kulcsa a támadójátékban, nehéz elképzelni, hogy a spanyol bajnoki trónt visszahódítani igyekvő „királyiak” lemondanának róla. Különösen, hogy 2025-ig szóló szerződés köti az együtteshez. Instagram-oldalán a Barlebo FC azért megmutatta, hogy állna a Liverpool-mez a huszonkét esztendős labdarúgón…

Végleg eldőlt a jövője, itt folytatja a munkát Jürgen Klopp – klikk a részletekért!

Forrás: Instagram/Barlebo FC

Címlapfotó: youtube/realmadrid