Hirdetés

Otthagyná a Real Madridot? Már Vinícius Jr. őrületes átigazolása a téma

Otthagyná a Real Madridot? Már Vinícius Jr. őrületes átigazolása a téma
  • Dátum:augusztus 24.
Hirdetés

Nem vitás, hogy a portugál Cristiano Ronaldo szélesre tárta a kaput, melyen szinte naponta átlép a futballvilág egy-egy klasszisa. Félelmetes tempóban erősítenek a szaúd-arábiai bajnokság együttesei, az elmúlt hetekben csaknem tucatnyi Bajnokok Ligája-győztes labdarúgó költözött a Közel-Keletre.

A korosodó sztárok után szép lassan a fiatalabbak számára is vonzóvá válik a szaúdi fociláz, a portugál Rúben Neves, a francia Allan Saint-Maximin, a brazil Fabinho és a szerb Szergej Milinkovics-Szavics sincs még harminc, a 21 esztendős Gabri Veiga pedig úgy szerződhet az Al-Ahliba, hogy Európa legnagyobb klubjait kosarazta ki.

A szaúd-arábiai játékosmozgásokat illetően rendre jól tájékozott újságíró, Rudy Galetti szerint jövőre fognak igazán „bevadulni” a szaúdiak. A futballprojektet irányító helyi befektetési alap már a következő idényt tervezi, és sorra jelöli ki azon labdarúgókat, akiket az országba csábítanának. Az egyik, a legnagyobb kiszemelt állítólag Vinícius Júnior, a Real Madrid brazil cselgépe, akiért a jelenlegi csúcsgázsi többszörösét ajánlják…

Kétszázötvenmillió euróért vinné a topklub Kylian Mbappét – klikk a részletekért!

Címlapfotó: youtube/realmadrid