Hirdetés

Romeu nem vált be: megtalálta az új középpályást a Barca?

Romeu nem vált be: megtalálta az új középpályást a Barca?
  • Dátum:november 7.
Hirdetés

A klubhoz ezer szállal kötődő Sport című lap szerint Deco, az FC Barcelona sportigazgatója három „kulcsfontosságú” szerződést tervez. Úgy tudni, a katalánok szélső védőt, klasszikus szélsőt, valamint védekező középpályást igazolnának. Ez utóbbi poszton mintha nem jelentene kifogástalan megoldást a Gironából érkező Oriol Romeu. A spanyol futballista olykor kissé lassúnak tűnik, nem meglepő, hogy portugál és spanyol médiaértesülések szerint a Barca radarján felbukkant Florentino Luís, a Benfica játékosa.

A huszonnégy esztendős futballista a Monacónál és a Getafénél is megfordult már kölcsönben, ebben az idényben ismét a lisszaboniaknál végzi a dolgát, méghozzá kiválóan. Ha igaz, a Benfica nagyjából negyvenmillió euróért engedné el Florentinót, aki lassan egy évtizede fontos futballistája volt valamennyi portugál korosztályos válogatottnak (a felnőtteknél még nem mutatkozott be).

Az ifjú csillag – akit 2027-ig köt megállapodás a Benficához – a „hatos pozícióban” érzi otthon magát, mely Sergio Busquets távozása óta nem a Barca legerősebb posztja…

Ő a kiszemelt, megvan az ár: nagy igazolásra készül a Real Madrid? – klikk a részletekért!

Címlapfotó: youtube.com