Hirdetés

Ronaldóról kérdezték, nem fogod elhinni, Messi miket mondott

Ronaldóról kérdezték, nem fogod elhinni, Messi miket mondott
  • Dátum:november 1.
Hirdetés

Az argentin válogatottal világbajnok Lionel Messi szerint rivalizálása a portugálok sztárfutballistájával, Cristiano Ronaldóval nagyszerű sportcsatája volt a világ labdarúgásának.

A pályafutása nyolcadik Aranylabdáját átvevő Messi a francia L’Equipe című újságnak nyilatkozott kettejük presztízspárharcáról, amely a legjobb európai futballista címért gyakorlatilag véget ért, miután a 39. esztendejében járó, Európa-bajnok és ötszörös aranylabdás Ronaldo ez év elejétől Szaúd-Arábia, a 36 éves Messi pedig az idei nyár óta az Egyesült Államok bajnokságában folytatja pályafutását – írja az MTI.

Sportszinten nagyszerű csata volt a miénk, a kölcsönös rivalizálás fűtött bennünket, mert mindketten nagyszerű versenyzőtípusok vagyunk, és mindig is nyerni akartunk. Nagyon élvezetes időszak volt ez mindkettőnk és a futballt szerető emberek számára. Nagyon megérdemeltük, hogy feljussunk a csúcsra, és ott maradjunk sokáig, mert oda könnyű eljutni, de ott maradni nehezebb, nekünk pedig ez tíz-tizenöt év óta sikerül. Ez lenyűgöző, és csodálatos emlék mindazoknak, akik követtek minket

– nyilatkozta Messi.

Irány a Real Madrid? Mbappé reakciójáról beszél egész Spanyolország – klikk a részletekért!

Címlapfotó: youtube.com