Hirdetés

Rossi bevállalta! Magyar szövetségi kapitánytól még nem hallottunk ilyen nyilatkozatot

Rossi bevállalta! Magyar szövetségi kapitánytól még nem hallottunk ilyen nyilatkozatot
  • Dátum:október 9.
Hirdetés

Örömmel jelentjük, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 3–1-re győzött Bulgária vendégeként az Európa-bajnoki pótselejtező elődöntőjében, így már csak egy mérkőzést kell nyernie az Eb-részvételért. Kalmár Zsolt távoli szabadrúgása egyenesen kihagyhatatlan – klikk ide!

A mieink játéka nem idézte a brazilokét vagy a franciákét, ám ennek az ütközetnek egy igazi fokmérője volt: a továbbjutás.

Ettől függetlenül Marco Rossi a negatívumokra is kitért.

  • A meccs után Sergio Ramos bement a portugálok öltözőjébe: látni kell, mi történt – fotó
  • Barca–Fradi BL-csata: nagyon rossz hírt kaptak a katalánok – klikk

Egyrészt nagyon boldog vagyok, mert sikerült továbbjutnunk, és természetesen nagyon örülök a győzelemnek. Másrészt azonban nem örülök annak, hogy milyen stílusban futballoztunk. Őszintén el kell ismerni, hogy a bolgárok jobban játszottak a mérkőzés egyes periódusaiban, mi viszont szerencsések voltunk, ennek köszönhetően nyertünk. Ez az első alkalom mióta szövetségi kapitány vagyok, hogy gyenge játékkal jó eredményt értünk el, ez talán annak köszönhető, hogy a fiúk keményen küzdöttek a sikerért

– mondta a találkozót követő sajtótájékoztatón az olasz szakvezető.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya az eredménynek örült, de nem palástolta azt sem, hogy nem volt elégedett csapata játékával a bolgárok elleni győztes Eb-pótselejtezőn.

Posted by MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség on Thursday, October 8, 2020

Címlapfotó: mlsz.hu