Hirdetés

Száguldozott, teherautóba rohant az NB I-es játékos

Száguldozott, teherautóba rohant az NB I-es játékos
  • Dátum:június 16.
Hirdetés

A Vaol.hu információi még hétfőn reggel egy Renault kisteherautó haladt Sorokpolány belterületén a Templom utcában, ahonnét balra, a Fő utcára akart kanyarodni. A sofőr elindult, ekkor neki balról érkezett egy Audi Q8 luxusterepjáró, ami a kisteherautó bal hátuljának ütközött. A kisteherautó és a személyautó is megpördült az ütközéstől. A kisteherautó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Több szemtanú elmondása szerint az Audi már a baleset előtt is nagy sebességgel előzött meg több autót is a településen belül és a beláthatatlan kanyar után is nagy sebességgel érkezett oda, ahol a baleset történt. A magyar rendszámos járművet egy Magyarországon élő sportoló vezette.

A terepjárót a ZTE szerb légiósa, Nikola Mitrovic vezette, az esettel kapcsolatban közleményt adott ki a klub.

Nikola Mitrovic jól van és pályára léphet Kisvárdán.

Csapatunk középpályása, Nikola Mitrovic ma reggel közúti baleset részese volt. Labdarúgónk a védett főúton haladt, amikor egy másik gépjármű szabálytalanul elékanyarodott, és az esős időben csúszóssá vált úton már nem lehetett elkerülni az ütközést.

A legfontosabb információ, hogy Mitrovic nem sérült meg a balesetben, úton van a csapattal Kisvárdára, ahol pályára léphet a keddi mérkőzésen.

A médiában megjelent egyéb hírek, miszerint az autó nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel, valamint hogy játékosunk gyorsan haladt, nem felelnek meg a valóságnak.

A balesetben érintett másik személyt vizsgálatra kórházba szállították, de szerencsére ő sem szenvedett sérülést. A rendőrségi helyszínelés délelőtt véget ért.

Címlapfotó: www.vaol.hu