Hirdetés
Szakma

Itt a vége: váratlanul bejelentette visszavonulását a válogatott játékos

Hirdetés

Befejezi a profi labdarúgást Korcsmár Zsolt 26-szoros válogatott, U20-as világbajnoki bronzérmes védő. A 31 éves játékos kedden a ChampSport nemzetközi sportügynökség közösségi oldalán kifejtette, az elmúlt másfél évben folyamatosan sérüléssel bajlódott.

Úgy érzem, elérkeztem ahhoz a ponthoz, amikor meg kell húzni egy határt. A legutóbbi porcműtétem után, ami alig két hete volt, ugyan biztatott az orvos, hogy még tudnék futballozni néhány idényt, de nem akarom, hogy egy-két év miatt aztán az életem hátralévő részében fájdalmakkal kelljen élnem

– nyilatkozta Korcsmár.

Hozzátette, a dán Midtjylland csapatánál lejárt a szerződése, ilyen állapotban pedig nem tudná nyugodt szívvel azt mondani egy másik klub vezetőinek, hogy számíthatnak rá – írja az MTI.

  • El sem akarjuk hinni, hogy hol bukkant fel Dzsudzsák – fotó
  • Az évtized bakija! Ezért nem a Juventusba ment Haaland – klikk

Korcsmár a Komló utánpótlásában kezdte a futballt, majd Pécsről került Újpestre. Első külföldi csapata a norvég Brann Bergen volt, majd a német Greuther Fürth, a Vasas FC, és végül a dán FC Midtjylland következett a pályafutásában. Legnagyobb sikere a dán bajnoki cím és kupagyőzelem, valamint a 2009-es egyiptomi U20-as világbajnokságon nyert bronzérem volt.

Címlapfotó: MTI