Hirdetés
Szakma

Meghatóra sikerült a Haladás legenda búcsúja, miután a vezetőség le se tojta

Hirdetés

Finoman fogalmazva is nagy a zűr Szombathelyen, miután a csapat kiesett az NB I-ből. Schimmer Szabolcs 20 évig volt a Haladás játékosa. A nyáron lejárt a szerződése, Illés Béláék azonban még arra sem méltatták, hogy leüljenek vele. Keserű hangvételű posztban búcsúzott a csapattól.

Kedves Haladás szurkolók!

Elérkezett a pillanat… amiben őszintén reménykedtem, hogy soha nem jön el. 21 fantasztikus év után el kell köszönnöm Tőletek és a Haladástól. Büszke vagyok rá, hogy ilyen sokáig viselhettem ennek a nagyszerű klubnak a mezét, és hordhattam címerét a szívemen. Ez egy felejthetetlen utazás volt számomra, amelynek minden pillanatát élveztem, még a nehéz időszakokat is, mert tudtam, hogy a Hali családhoz tartozom. 14 éves kamaszként érkeztem és büszke apaként távozom. Nektek köszönhetően hihetetlen élményekkel gazdagodtam. Együtt voltunk a legnehezebb és a legszebb időszakokban is. Közösen vészeltük át az újjáalapítás éveit, és együtt ünnepeltük a Városháza előtt a Haladás történetének legjobb eredményét. Nagyon sokat köszönhetek Nektek és a Haladásnak. Cserébe mindig a tudásom legjavát adtam, és igyekeztem méltóképpen képviselni szeretett egyesületemet a pályán és azon kívül is. Leírhatatlan élmény volt a Hali tábor előtt játszani hétről-hétre. Az ilyen pillanatokról álmodik minden gyermek, aki pályára lép. Szeretném megköszönni a hosszú éveken át tartó szeretetet és támogatást amit TŐLETEK kaptam.
Most távoznom kell, de nem búcsúzom, mert hiszem, hogy egy nap, ha újra szükség lesz rám, még erősebben és boldogan fogok visszatérni! Addig is én leszek a Haladás egyik legnagyobb szurkolója!

Csak a Hali! Hajrá Hali! 💚💚💚