Hirdetés

Szalai Ádám mellkason rúgott egy férfit a budapesti éjszakában

Szalai Ádám mellkason rúgott egy férfit a budapesti éjszakában
  • Dátum:január 5.
Hirdetés

December 29-én összetűzésbe került egy baráti társasággal Szalai Ádám – írja a Blikk. A lap a válogatott labdarúgót és a társaság egyik tagját is elérte, mindketten elismerték a verekedést, de máshogy emlékeznek a történtekre.

A társaság tagjai azt akarták, hogy Szalai Ádám testvére készítsen róluk egy fotót, amit megtaadott. Ekkor a kisebb Szalait „lef*szfejezték”, amit a válogatott labdarúgó nem hagyott szó nélkül.

Szalai odajött hozzám, majd elkezdett velem ordibálni. Azt üvöltötte, hogy én, egy senkiházi, hogy merek ilyet mondani az öccsének… És már rúgott is a talpával, ami a mellkasomon ért. A földre kerültem, és még akkor is belém rúgott

– mesélte lapnak Zsombor, majd arról is beszélt, hogy reagált a helyzetre:

Bocsánat, bocsánat, nem akartam balhét, és elmondom, ahányszor akarod, csak hagyj minket elmenni. Így kérleltem Szalait, miután földre vitt a főváros közepén, a kedvenc szórakozóhelyemtől ötven méterre.

Szalai Ádám is megszólalt, de ő egészen máshogy emlékszik a történtekre.

Megpróbálom a legrövidebben és a legőszintébben összefoglalni a történteket. Valójában az öcsémmel voltam egy találkozón, majd az elköszönésünk után azt láttam, hogy négy, nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvéremet, az egyikük pedig olyasmit üvöltött az arcába, ami itt idézhetetlen lenne, de támadásra utalt. Jó néhány méternyi távolságból is úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert. Az nem igazon, hogy földön fekvő emberbe rúgtam

– mondat a csatár a Sportal.hu-nak.