Hirdetés

Szenzációs fotó került elő a BL-döntős Dortmund csodaedzőjéről, Edin Terzicről

Szenzációs fotó került elő a BL-döntős Dortmund csodaedzőjéről, Edin Terzicről
  • Dátum:május 9.
Hirdetés

Mint ismert, a Dortmund a hazai siker után idegenben is nyert 1–0-ra a PSG ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjében, így kettős sikerrel jutott be a sorozat fináléjába.

A meccs után a németek sikeredzője, Edin Terzic érthetően elégedetten nyilatkozott.

A döntőbe vetett hitünk régóta megvolt. Az Eindhoven elleni első mérkőzés előtt is beszéltünk róla. Az arcokra tanácstalanságot láttam kiülni, mikor azt mondtam,  a Londonba vezető út rövid. Még kell egy kis idő, mire mindenki megemészti a történteket, de az öröm már így is hatalmas bennünk. Mérkőzésről mérkőzésre erősödünk. Le tudtuk győzni a Milant, akik tavaly elődöntőig jutottak, most pedig egy elődöntős csapatot múltunk felül, amivel az utolsó lépcsőfokra értünk fel. Ez az út egyszerűen hihetetlen!

– idézi a szakembert a borussia.hu.

A 41 éves szakember csak 2020 decembere óta edzősködik, akkor 2021 júniusáig irányította a dortmundiakat, majd a második korszaka, amely jelenleg is tart, 2022 májusában kezdődött. Hogy mekkora szurkolója a csapatnak, azt jelzi egy előkerült régi kép: ezen Terzic még a csapat szurkolójaként, sállal a nyakában szurkol egy 2012-es meccsen.