Hirdetés

Szétkapják a Liverpoolt? Szalah mellett másik szupersztár is távozhat nyáron

Szétkapják a Liverpoolt? Szalah mellett másik szupersztár is távozhat nyáron
  • Dátum:május 16.
Hirdetés

Nem újdonság, hogy Liverpoolban attól tartanak, csak átmenetileg tudták visszaverni a szaúd-arábiai támadást Mohamed Szalahért. Az angol sajtó egy része biztosra veszi, hogy az idény végén újabb gigaajánlat érkezik a Közel-Keletről, és a legkevésbé sem lenne meglepő, ha az angol klub rábólintana az Al-Ittihad (vagy valamelyik másik gazdag klub) által felkínált rengeteg pénzre.

Úgy tudni, a ’Pool vezetői úgy határoztak, elengedik az egyiptomi labdarúgót, ha nem sikerül meghosszabbítani a szerződését és százmillió euró feletti ajánlat érkezik érte. Mint ismert, Szalah jelenlegi megállapodása 2025 nyaráig érvényes, vagyis bő esztendő múlva ingyen távozhatna.

Dupla csapás lenne, ha a támadó mellett Alisson Becker is távozna a nyári transzferpiacon. Márpedig a legfrissebb hírek szerint a brazil kapus a szaúdiak egyik legfontosabb célpontja. Ha hihetünk az angol The Guardiannek, a 2018 óta a Liverpoolt erősítő dél-amerikai labdarúgót is hatalmas fizetéssel csábítják.

Szoboszlai Dominik csapatának szurkolóit aligha vigasztalná, hogy a szaúdi fociláz a Manchester Unitedre is „csapást mérhet”: Casemiro, Raphaël Varane és a portugál válogatott Bruno Fernandes is a kiszemeltek közt van…

Barcelona: Xavi már döntött Joao Félix jövőjéről – KLIKK a részletekért!