Hirdetés
Színes

Csapattársa megveretéséért letartóztatták a PSG játékosát

Hirdetés

Letartóztatták Aminata Diallót, a Paris Saint-Germain női együttesének labdarúgóját, mert a gyanú szerint megverette csapattársát, Kheira Hamraouit. A klub tájékoztatása szerint a francia középpályást a versailles-i rendőrség hallgatta ki, majd helyezte letartóztatásba.

A BFM TV értesülése szerint Diallo, Hamroui és még egy csapattársuk közösen ment szórakozni múlt csütörtökön, amikor pedig kocsival hazafelé tartottak – Diallo vezetett –, több maszkos támadó kirángatta a kocsiból Hamrouit és fémcsővel többször megütötte. A sérült futballista sebeit össze kellett varrni a kezén és a lábán – írja az MTI.

Már az új csapata mezében mutatják Szalai Attilát? – részletek

Alig hisszük el, ki kezdte el követni Szoboszlai Instagram-oldalát – klikk

Ő és Diallo a francia válogatottban is csapattársak. Hamroui korábban 2012 és 2016 között már szerepelt a párizsi együttesben, melyhez a nyáron tért vissza a Barcelonától.

A PSG közleményben határolódott el mindenfajta erőszakos cselekménytől, és közölte, hogy szorosan együttműködik a rendőrséggel, illetve jelezte, hogy megtette a szükséges óvintézkedéseket a csapat játékosainak biztonsága érdekében.

Címlapfotó: facebook/psg