Hirdetés

Szoboszlai Dominik elképesztő sztorit osztott meg Marco Rossiról

Szoboszlai Dominik elképesztő sztorit osztott meg Marco Rossiról
  • Dátum:november 19.
Hirdetés

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott és a Liverpool klasszisa az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban a Marco Rossi szövetségi kapitánnyal való kapcsolatáról elmondta, habár két korábbi kapitánynál is volt már a keretben, a „Főnök” volt az első, aki be merte őt tenni a felnőttek közé a nemzeti csapatba, és azóta is bízik benne.

Nagyon közel állunk egymáshoz. Ez akkor lett igazán erős, amikor három éve Izland ellen kijutottunk, és ő nem lehetett ott. Írt nekem egy hosszú üzenetet a meccs előtt, én pedig azt válaszoltam, hogy ne aggódjon, a végén pedig üzentem, hogy szívesen

– mesélte. Ez is ide tartozik: szenzációs erősítés érkezhet az Eb-re Marco Rossi válogatottjába.

Szoboszlai a nyáron szerződött a nagy múltú Liverpoolhoz, mint elmondta, ettől sem változott a státusza a nemzeti csapatnál.

Nem lettem ettől más ember, nem szeretném, ha sztárként kezelnének. Csak csapatként tudjuk elérni, amit elértünk, ez nem egyéni sport. Egyedül nem tudtam volna kijutni az Eb-re.

Az angol csapattal kapcsolatban megjegyezte, az interneten kommentelők – merthogy rendszeresen olvassa a hozzászólásokat – közül sokan kételkedtek abban, hogy megállja a helyét Jürgen Klopp együttesében. Ezek a megjegyzések azonban folyamatosan motiválják, és sikerült is beverekednie magát a kezdőbe, gólokat lő, gólpasszokat ad, jól játszik.

Persze valakinek ez így sem jó, de ez még inkább motivál.

Ide kapcsolódik: beszólt egy magyar szurkoló Szoboszlainak, szenzációs volt Dominik válasza.

A beszélgetés végén szóba került a jövő évi Európa-bajnokság is, ezzel kapcsolatban a válogatott kapitánya így vélekedett:

Bármilyen csoportba kerülünk, van esélyünk továbbjutni, onnan pedig már ki-ki meccsek következnek. Élvezzük, menjünk, ameddig csak lehet és a végén lehet, hogy mi leszünk a legnagyobb meglepetés…

Címlapkép: MLSZ