Hirdetés

Szoboszlai, Gulácsi, Sallai: rossz vicc, ami a magyar válogatottnál történik

Szoboszlai, Gulácsi, Sallai: rossz vicc, ami a magyar válogatottnál történik
  • Dátum:október 5.
Hirdetés

Mint ismert, Szoboszlai Dominik az osztrák hatósági szabályok miatt nem csatlakozott a válogatott keretéhez, míg Gulácsi Péternek és Sallai Rolandnak idő előtt vissza kell majd térnie a klubjához.

Erről számolt be hétfőn a honi futballszövetség hivatalos oldala. Ahogy olvasható, a koronavírus-járvány jelentős kihívás elé állítja a nemzeti csapatokat. A magyar válogatott keretének kialakítását már szeptemberben is erősen befolyásolta a világjárvány, hiszen többen a csapatuknál megjelenő megbetegedések miatt nem csatlakozhattak a kerethez, és sajnos a mostani összetartásról is elmondható ugyanez.

A FIFA szintén a világjárvány miatt korábban meghozott szabálya értelmében is a klubcsapatok nem kötelesek elengedni válogatott játékosaikat a válogatottakba. A mieink közül – Szoboszlait kivéve – mindenki csatlakozhatott a kerethez, azonban két játékosnak idő előtt vissza kell térnie klubcsapatához. Sallai, az SC Freiburg játékosa a Bulgária elleni mérkőzést, Gulácsi, az RB Leipzig kapusa pedig a Szerbia elleni mérkőzést követően kell, hogy visszatérjen a klubjához, hogy a karanténszabályt betartva pályára tudjanak lépni a következő bajnokin.

  • Erre vártak a Real Madrid-hívek: Vini Júnior befűzte az oktatófilmet – videó
  • Nincs az a melltartó, amely takarná a szépség gigakebleit – fotó

Ennek megfelelően előbbire Szerbia és Oroszország ellen sem számíthat a szakmai stáb, míg utóbbi csak az oroszok elleni Nemzetek Ligája-összecsapáson nem áll majd Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére.

Címlapfotó: facebook/mlsz