Hirdetés

Szoboszlai-sokk: a magyar foci gyöngyszeme nem játszhat Bulgária ellen

Szoboszlai-sokk: a magyar foci gyöngyszeme nem játszhat Bulgária ellen
  • Dátum:október 4.
Hirdetés

A Red Bull Salzburg három labdarúgója megfertőződött a koronavírussal, ezért a keret minden tagja karanténba került, és a klub egyik játékosát sem engedi el hazája válogatottjához, vagyis Szoboszlai Dominik is lemarad a magyarok csütörtöki Európa-bajnoki pótselejtezőjéről.

Az osztrák klub honlapjának vasárnapi közleménye szerint az izraeli Maccabi Tel-Aviv ellen 3–1-re megnyert szerdai Bajnokok Ligája-selejtező után minden játékost teszteltek, és közülük háromnál mutatták ki a fertőzést, de nem nevesítették őket.

A három érintett nem hagyhatja el a karantént, és a többiek is csak akkor mozdulhatnak ki a lakóhelyükről, ha edzésre vagy mérkőzésre mennek, és az eddiginél is gyakrabban tesztelik majd őket. Ennek értelmében a vasárnapi, TSV Hartberg elleni bajnoki mérkőzés nem maradt el; a Salzburg 7–1-re győzött, honfitársunk két gólpasszig jutott.

Erre vártak a Real Madrid-hívek: Vini Júnior befűzte az oktatófilmet – videó

Nincs az a melltartó, amely takarná a szépség gigakebleit – fotó

A magyar válogatott előbb csütörtökön Bulgária vendégeként Szófiában játszik Európa-bajnoki pótselejtezőt, majd azt követően három, illetve hat nappal Szerbia és Oroszország fővárosában lép pályára a Nemzetek Ligája B divíziójának harmadik és negyedik fordulójában. A keret vasárnap kezdi meg felkészülését a találkozókra – írja az MTI.

A magyar szövetség a közösségi oldalán megerősítette, hogy Szoboszlai Dominik nem csatlakozhat a válogatott keretéhez.

Címlapfotó: mlsz.hu