Hirdetés

Távozik az Arsenalból? Nagyot szólhat Jorginho januári átigazolása

Távozik az Arsenalból? Nagyot szólhat Jorginho januári átigazolása
  • Dátum:szeptember 27.
Hirdetés

Továbbra sem Jorginho az Arsenal „legfoglalkoztatottabb” labdarúgója, egyértelmű, hogy kiszorult az angol együttesből. Az idény eddigi bajnoki mérkőzésein kapott 12, 7, 1, illetve 45 perc aligha teszi elégedetté; az olasz Európa-bajnok a távozással kacérkodik, és a különböző források szerint közelít Isztambulhoz, ahol a Fenerbahce számítana rá.

Úgy tudni, a törökök által kínált éves fizetésre – több mint négymillió euró – rábólintott a harmincegy esztendős középpályás, az angol klub pedig 7-8 milliót kapna. Szalai Attila korábbi együttese több nagyágyút igazolt az elmúlt időszakban: Fred a Manchester Unitedtől, Dominik Livakovic a Dinamo Zagrebtől, Cengiz Ünder a Marseille-től, Dusan Tadics az Ajaxtól, míg Edin Dzeko az Intertől érkezett.

Az új évad valamennyi mérkőzését (12/12) megnyerő Fener már nyáron is szerette volna megszerezni Jorginhót, helyi sajtóhírek szerint a következő hetekben újabb ajánlat készül. A Chelsea-től szerződtetett kiváló középpályás egy évre írt alá az Arsenalhoz.

Spanyol lapértesülés: a Real Madrid megtalálta Ancelotti utódját – klikk a részletekért!

Címlapfotó: youtube.com