Hirdetés

Tíz gólt kapott, majd a meccs emberének választották a kapust

Tíz gólt kapott, majd a meccs emberének választották a kapust
  • Dátum:június 21.
Hirdetés

Az újrainduló orosz bajnokság szombati fordulójában Szocsi-FK Rosztov meccset rendeztek, melynek végeredménye egy hihetetlen 10-1 lett.

  • Ilyen az, amikor Leo Messi bikának képzeli magát – videó
  • Piqué ezúttal kicsit másként hozta szóba a Real Madridot – klikk

A vendégek kénytelenek voltak az ificsapattal kiállni, mivel a felnőtt keretben koronavírussal fertőzött játékosok vannak.

A kapott 10 gól ellenére a vendégek kapusa, a 17 éves Denis Popov megkapta a meccs embere címet, mivel 15 védést mutatott be, és még egy büntetőt is hárított.

 

View this post on Instagram

 

A koronavírus járvány miatt a Rostov csapata kénytelen volt kiállni az ifijátékosaival a Sochi vendégeként, mivel az első csapat keretéből pozitív vírus teszteket mutattak ki. A kapuban remeket Denis Popov (17 éves), annak ellenére, hogy élete első meccsén 10(!) gólt kapott, hiszen csapata 1-10-es vereséget szenvedett. _ 🤚🏻15 védést mutatott be, remek reflex mozdulatokkal védett ⚽️10 kapott gól ennek ellenére is 🥅1 hárított büntető 🙌 10 lövést is hárított a tizenhatoson kívülről _ Az U18-as csapattal voltak kénytelenek kiállni, a kezdő átlagéletkora pedig 17,8 év volt./ @nagylaszlo01

A post shared by Scouted Hungary 🇭🇺 (@scoutedhungary) on

Címlapfotó: facebook/fcrostov