Hirdetés
Topcsapatok

Cristiano Ronaldo: A nyári pihenő alatt lehetőség lesz átgondolni a jövőt

Hirdetés

A Juventus kiesett a Bajnokok Ligájából, kirúgta vezetőedzőjét, de már a legnagyobb sztárjának a helyzete is szóba került. Cristiano Ronaldo jövőjéről már a klub vezetősége is megszólalt, de az M4Sport most lefordította a portugál Instagram-nyilatkozatát, ami elég sejtelmesre sikerült.

Cristiano Ronaldo üzenete:

A 2019/20-as szezon véget ért a számunkra. Jóval később, mint ahogyan azt megszokhattuk, de előbb, mint azt reméltük. Most az elmélkedés ideje jött el, amikor elemezzük a hullámhegyeket és völgyeket, mert csak úgy lehetünk jobbak, ha kellő kritikai érzékkel gondolkozunk. Egy olyan nagy klubnak, mint a Juventusnak úgy kellene gondolkoznia, mint a világ legjobbjának. Úgy dolgoznia, mint a világ legjobbjának ahhoz, hogy elmondhassuk magunkról, hogy a világ legjobb klubjai közé tartozunk. Az, hogy újra megnyertük a Serie A-t egy ennyire nehéz év után, büszkeséggel tölthet el minket. A magam részéről 37 gólt szereztem a Juventusban, tizenegyet a portugál válogatottban. Ez segít abban, hogy megújult ambícióval nézhessek a jövőbe, segít, hogy évről évre jobban tegyem a dolgom. A szurkolók viszont többet várnak el, többet tőlünk. Ennek pedig meg kell felelni, olyan szintre kell érni, hogy a magasabb elvárásokkal megbirkózzunk.
Ez a rövid nyári pihenő megadja nekünk a lehetőséget, hogy a legjobb döntéseket hozzuk meg a jövőre nézve és még erősebben térjünk vissza, elkötelezettebben, mint valaha.
Hamarosan találkozunk!

Ezt láttad? Zlatan Ibrahimovic ismét arcoskodott egy nagyot – VIDEÓ – Klikk!

View this post on Instagram

The 2019/20 season is over for us, much later than usual but yet sooner than we expected. Now it’s time for reflection, time to analyse the ups and downs because critical thinking is the only way to improve. A huge club such as Juventus must always think like the best in the world, work like the best in the world, so that we can call ourselves one of the best and biggest clubs in the world. Winning the Serie A once again in such a difficult year is something that we are very proud of. Personally, scoring 37 goals for Juventus and 11 for the Portuguese National Team is something that makes me face the future with renewed ambition and desire to keep doing better and better each year. But the fans demand more from us. They expect more from us. And we have to deliver, we must live up to the highest expectations. May this short vacation break allow us all to make the best decisions for the future and come back stronger and more committed than ever. . See you soon! 💪🏼👊🏼

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Címlapfotó: Juventus Facebook