Hirdetés
Topcsapatok

Cristiano Ronaldo kiadott egy nyilatkozatot, ami tovább bonyolítja a helyzetet

Hirdetés

Kedden két pletyka is izgalomban tartotta a világsajtót. Az egyik szerint Carlo Ancelotti javaslatára Cristiano Ronaldo visszatér a Real Madridba, a másik szerint a Manchester City játékosa lesz a Juventus portugál világsztárja.

A Cristiano Ronaldo egy hosszú Insta-posztban intette csendre a sajtót és követelt több tiszteletet magának. Azt azonban nem mondta ki egyértelműen, hogy hol folytatja pályafutását.

“Aki ismer, tudja, hogy mennyire koncentrálok a munkámra. Kevesebb beszéd és több cselekvés, ez volt a mottóm pályafutásom kezdete óta. Azonban a közelmúltban megjelentekre reagálnom kell, el kell mondanom az álláspontom.

Ez tiszteletlenség irántam. Emberként és játékosként is. Komolytalan, ahogy a jövőmet a média tálalja. Tiszteletlen a klubokkal, amelyeket megneveznek a pletykákban, valamint a játékosaikkal és a munkatársaikkal szemben.”

A bevezető után hosszasan taglalja, hogy milyen eredményeket ért el a Real Madrid csapatával, majd az utolsó bekezdésben próbálja összefoglalni a jelenlegi helyzetet.

“Most megtöröm a csendet, nem engedhetem meg, hogy az emberek tovább játsszanak a nevemmel. Továbbra is a karrieremre és a munkámra összpontosítok, elkötelezett vagyok és készülök minden előttem álló kihívásra, amellyel szembe kell néznem. Minden más? Minden más csak beszéd.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés